Innhold
Lån til bil

Ordinært billån
Når du skal kjøpe bil, kan du få billån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i bilen. Billånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt bil. Maksimal nedbetalingstid er ti år, men det er avhengig av hvor gammel bilen er når du kjøper den.

 • Du kan få lån både når du kjøper bilen fra forhandler og når du kjøper av en privatperson.
 • Søk lån på nett – få svar med en gang

Grønt billån
Et grønt billån passer for deg som skal kjøpe en miljøvennlig bil. Som sikkerhet tar vi salgspant i bilen. Billånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt bil. Det spiller ingen rolle om du kjøper bilen fra forhandler, eller en privatperson. Maksimal nedbetalingstid på lånet er ti år, men det er avhengig av hvor gammel bilen er når du kjøper den. Du kan søke lån på nett, og få svar fra oss med en gang.

Grønt billån gir:
 • Lavere etableringsgebyr
 • ekstra god rente
Biler som kvalifiserer for et grønt billån er: Elbil, etanolbil E85, natur- og biogassbiler, eller biler med mindre CO₂-utslipp enn 100g/km. 
 

Kaskofritt billån

Med et kaskofritt billån kan du låne inntil 100.000 kroner til kjøp av bruktbil. Du trenger bare å tegne ansvarsforsikring på bilen, ikke kaskoforsikring. Løpetiden på lånet kan ikke overstige fem år.

Passer for deg som:
 • Vil spare penger på forsikringskostnader 
 • Ønsker å kjøpe en litt eldre bruktbil 
 • Ønsker å søke om lån på nett og få svar med en gang
 
Lån til bobil / campingvogn

Bobillån
Skal du kjøpe bobil, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i kjøretøyet. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt bobil. Maksimal nedbetalingstid er ti år, men dette avhenger av hvor gammel bobilen er når du kjøper den.

Campingvognlån
Når du skal kjøpe en campingvogn, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i campingvognen. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt campingvogn. Maksimal nedbetalingstid er ti år, men dette avhenger av hvor gammel campingvognen er når du kjøper den.

Enkelt å søke
 • Du kan få lån når du kjøper fra forhandler, eller om du handler av en privatperson.
 • Søk lån på nett og få svar med en gang.

Lån til snøscooter

Skal du kjøpe en snøscooter, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi salgspant i scooteren. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt snøscooter. Maksimal nedbetalingstid er sju år, men dette avhenger av hvor gammel snøscooteren er når du kjøper den.

 • Du kan få lån når du kjøper fra forhandler, eller om du handler av en privatperson.
 • Søk lån på nett og få svar med en gang.
Lån til motorsykkel / firehjuling

Motorsykkellån
Når du skal kjøpe en motorsykkel, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i motorsykkelen. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt MC. Maksimal nedbetalingstid er sju år, men dette avhenger av hvor gammel motorsykkelen er når du kjøper den.

Firehjulinglån
Når du skal kjøpe en firhjuling eller ATV, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi salgspant i kjøretøyet. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt firhjuling. Maksimal nedbetalingstid er sju år, men dette avhenger av hvor gammel firhjulingen er når du kjøper den.

Enkelt å søke

 • Du kan få lån når du kjøper fra forhandler, eller om du handler privat.
 • Søk lån på nett og få svar med en gang.
Lånebevis

Et lånebevis, også kalt et «finansieringsbevis», er et dokument som forteller selger at du har finansieringen i orden når du skal kjøpe bil, bobil, campingvogn, motorsykkel, firhjuling eller snøscooter. Et lånebevis passer for deg som er ute og kikker, men som ikke ennå har bestemt deg for hva du skal kjøpe.

Et lånebevis er:

 • gratis og helt uforpliktende,
 • gyldig i inntil tre måneder

Søk billån

Få svar innen 24 timer.

Søk grønt billån

Når du skal kjøpe en miljøvennlig bil.

Søk lånebevis

Når du ikke har funnet drømmebilen ennå.

Søk kaskofritt billån

Smart for deg som kjøper bruktbil

Er bilen din godt nok forsikret?

Du kan velge mellom lovpålagt ansvarsforsikring, delkasko, kasko, eller vårt beste alternativ Bil Pluss. Med Bil Pluss får du blant annet redusert egenandel ved skade, leiebil i hele reparasjonstiden og erstatning ved maskinskade i inntil ti år eller til bilen har kjørt 200.000 km.